LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Монитор, 09.09.13, с.11

Между 250 и 550 хил. евро е средната цена, при която се продават луксозни имоти в Гърция, става ясно от бюлетин на Luximoti.bg.

Цената на парцелите в някои случаи е по-висока в сравнение с тази за готовите вили и къщи. Например терен от 2247 квадрата, който се намира в Ситония, втория ръкав на Халкидики, се продава за 550 хил. евро. Брокерите посочват, че земята е подходяща за жилищно строителство и се предлага заедно с разрешително за строеж. Освен това теренът се намира близо до морския бряг.

Друг парцел на първа линия се продава за 350 хил. евро. Той е 871 квадрата и също се намира на втория ръкав на Халкидики. Освен това парцелът е разположен на централна улица и е подходящ за изграждане на еднофамилна къща.

Напълно завършена луксозна вила с гледка към морето пък се продава за 450 хил. евро. Тя се намира в Касандра, първия ръкав на Халкидики и е с площ от 287 кв. м. Къщата има и голям двор с барбекю, беседка, детска площадка и места за паркиране.

От бюлетина става ясно още, че се предлагат вили в Гърция и на по-ниски цени. Например еднофамилна къща в Касандра, се предлага за 250 хил. евро. Тя е с площ от 126 квадрата. Освен това е част от комплекс от еднофамилни къщи и наблизо има открит плувен басейн.

Разгледайте нашите оферти в Гърция

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти