Луксозни имоти в България и чужбина

С повече от 20 офиса и представители в България и по света, при нас ще намерите изключителна селекция от най-престижните апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, парцели в цялата страна.
Търсите имот в чужбина? Ние сме първата българска агенция, предлагаща качествени и луксозни имоти в чужбина, както и професионално обслужване на местно ниво от нашите партньорски офиси в Гърция, Австрия, Германия, Испания, Италия, Дубай и много други.

Ние работим единствено във високия сегмент на пазара. Обслужваме клиентите си на ниво и по стандарти, вдъхновени от на най-добрите световни практики при продажбите и наемите на елитни имоти. Създадохме агенцията за да осигурим на успелите и заможни българи всички необходими услуги в областта на престижните недвижими имоти на едно място. Наши клиенти са високообразовани и културни хора, известни личности, уважавани общественици — хора, които търсят и предлагат качествени имоти, но същевременно ценят времето си и желаят да получат най-доброто отношение.

През дългите години работа нашите консултанти натрупаха сериозен професионален опит. Компанията изгради ефективна платформа за продажбено и следпродажбено обслужване клиентие си. Реализирахме множество успешни сделки. Екипът от консултанти и мениджъри на ЛУКС ИМОТИ работи неуморно за да поддържа най-богатото портфолио от луксозни имоти в България и чужбина. Нашата основна цел е реализиране на добра сделка за всеки доверил ни се клиент и партньор.

Днес ЛУКС ИМОТИ заема своето достойно място сред най-реномираните агенции за недвижими имоти в България.

С нас ще намерите търсения лукс, качество и престиж!

Луксозни имоти в България и чужбина

ЛУКС ИМОТИ е агенция за елитни имоти в България и чужбина. Четири наши офиса в столицата обслужват клиентите ни, търсещи качествени имоти за продажба или под наем в София. Ние сме единствента луксозна агенция, предлагаща престижни имоти и във всички големи градове и курорти на страната. Още от самото си създаване през 2007 год. ЛУКС ИМОТИ гради портфолио от висок клас имоти и в чужбина. Днес ние разполагаме с партньорски офиси зад граница, чиито представители обслужват нашите клиенти, които желаят да купят или наемат имоти в повече от 15 страни по света, измежду които Гърция, Австрия, Германия, Англия, Франция, Испания, Италия, Дубай и други.

Новини и статии

02 Dec Брокери очакват повече сделки и по-спокоен ръст на цените на жилищата през 2017 г.

Засилено търсене, по-голямо предлагане и покачване на цените на жилищата в София. С това се характеризира пазарът, ...прочети повече

29 Nov България сред най-добрите дестинации за инвестиции в имоти

България е поставена на седмо място сред най-добрите дестинации в Европа за имоти, отдавани под наем. Това показва ...прочети повече

28 Nov Хиляди туристи идват на уикенд почивки в София

Бум на уикенд туристите отчитат в София. През последните месеци чужденците, които пътуват само за два-три дни, вече ...прочети повече

Луксозно ново строителство — апартаменти и къщи в новостроящи се сгради и комплекси

Най-новите оферти за луксозни имоти в България

Апартхотел "Rome Palace"
к.к. Слънчев бряг / Здание Совета Министров
Бургаска област,  България
Цени от  47 920 до  168 400
Етажност: 6 Спални: 1 Обща площ: 60 м² — 156 м²
1 км 25 км  
Четиристаен апартамент в кв. Изток
гр. София / кв. Изток
Софийска област,  България
Цена при запитване/месец
Етаж: 2 Спални: 3 Обща площ: 200 м²
3 км 15 км 200 м  
под наем
Жилищен комплекс в Младост 4
гр. София / кв. Младост 4
Софийска област,  България
Цени от  46 065 до  107 616
Етаж: 1-7Етажност: 7 Спални: 1-2 Обща площ: 48 м² — 113 м²
11 км 4 км 11 км 500 м  
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти