Луксозни имоти в България и чужбина

С повече от 20 офиса и представители в България и по света, при нас ще намерите изключителна селекция от най-престижните апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, парцели в цялата страна.
Търсите имот в чужбина? Ние сме първата българска агенция, предлагаща качествени и луксозни имоти в чужбина, както и професионално обслужване на местно ниво от нашите партньорски офиси в Гърция, Австрия, Германия, Испания, Италия, Дубай и много други.

Ние работим единствено във високия сегмент на пазара. Обслужваме клиентите си на ниво и по стандарти, вдъхновени от на най-добрите световни практики при продажбите и наемите на елитни имоти. Създадохме агенцията за да осигурим на успелите и заможни българи всички необходими услуги в областта на престижните недвижими имоти на едно място. Наши клиенти са високообразовани и културни хора, известни личности, уважавани общественици — хора, които търсят и предлагат качествени имоти, но същевременно ценят времето си и желаят да получат най-доброто отношение.

През дългите години работа нашите консултанти натрупаха сериозен професионален опит. Компанията изгради ефективна платформа за продажбено и следпродажбено обслужване клиентие си. Реализирахме множество успешни сделки. Екипът от консултанти и мениджъри на ЛУКС ИМОТИ работи неуморно за да поддържа най-богатото портфолио от луксозни имоти в България и чужбина. Нашата основна цел е реализиране на добра сделка за всеки доверил ни се клиент и партньор.

Днес ЛУКС ИМОТИ заема своето достойно място сред най-реномираните агенции за недвижими имоти в България.

С нас ще намерите търсения лукс, качество и престиж!

Луксозни имоти в България и чужбина

ЛУКС ИМОТИ е агенция за елитни имоти в България и чужбина. Четири наши офиса в столицата обслужват клиентите ни, търсещи качествени имоти за продажба или под наем в София. Ние сме единствента луксозна агенция, предлагаща престижни имоти и във всички големи градове и курорти на страната. Още от самото си създаване през 2007 год. ЛУКС ИМОТИ гради портфолио от висок клас имоти и в чужбина. Днес ние разполагаме с партньорски офиси зад граница, чиито представители обслужват нашите клиенти, които желаят да купят или наемат имоти в повече от 15 страни по света, измежду които Гърция, Австрия, Германия, Англия, Франция, Испания, Италия, Дубай и други.

Новини и статии

20 Oct Нов бум: Все повече имотни сделки на зелено

Сделките с имоти в процес на строителство – т.нар. сделки "на зелено", които преживяват нов бум след няколко години ...прочети повече

19 Oct Апартамент на ЛУКС ИМОТИ на първо място в топ 5 на най-скъпите имоти на пазара

Апартамент, предлаган от ЛУКС ИМОТИ, зае първо място в топ 5 на най-скъпите имоти на пазара в класация на портала за ...прочети повече

18 Oct Изкуство по софийските покриви, което задължително трябва да видите

Погълнати от ритъма на ежедневието, рядко обръщаме внимание на заобикалящата ни красота. Skymedia не само ни карат да се ...прочети повече

Луксозно ново строителство — апартаменти и къщи в новостроящи се сгради и комплекси

Най-новите оферти за луксозни имоти в България

Тристаен апартамент на шпакловка и замазка в затворен комплекс, кв. Бояна
гр. София / кв. Бояна
Софийска област,  България
  183 287
Етаж: 3Етажност: 5 Спални: 2 Обща площ: 146 м²
5 км 9 км 5 км  
Модерна къща с изключителна архитектура, близо до гр. София
с. Герман / Панчаревско езеро
Софийска област,  България
Цена по договаряне
Етаж: 2Етажност: 2 Спални: 3 Площ на сградата: 252 м² Двор: 502 м²
Луксозна къща с басейн в сърцето на Лозенец до Южен Парк
гр. София / кв. Лозенец
Софийска област,  България
Цена по договаряне
Етажност: 4 Спални: 8 Площ на сградата: 2700 м² Двор: 879 м² Тераса: 600 м²
370 км 2 км 8 км 13 км  
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти