Луксозни имоти в България и чужбина

С повече от 20 офиса и представители в България и по света, при нас ще намерите изключителна селекция от най-престижните апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, парцели в цялата страна.
Търсите имот в чужбина? Ние сме първата българска агенция, предлагаща качествени и луксозни имоти в чужбина, както и професионално обслужване на местно ниво от нашите партньорски офиси в Гърция, Австрия, Германия, Испания, Италия, Дубай и много други.

Ние работим единствено във високия сегмент на пазара. Обслужваме клиентите си на ниво и по стандарти, вдъхновени от на най-добрите световни практики при продажбите и наемите на елитни имоти. Създадохме агенцията за да осигурим на успелите и заможни българи всички необходими услуги в областта на престижните недвижими имоти на едно място. Наши клиенти са високообразовани и културни хора, известни личности, уважавани общественици — хора, които търсят и предлагат качествени имоти, но същевременно ценят времето си и желаят да получат най-доброто отношение.

През дългите години работа нашите консултанти натрупаха сериозен професионален опит. Компанията изгради ефективна платформа за продажбено и следпродажбено обслужване клиентие си. Реализирахме множество успешни сделки. Екипът от консултанти и мениджъри на ЛУКС ИМОТИ работи неуморно за да поддържа най-богатото портфолио от луксозни имоти в България и чужбина. Нашата основна цел е реализиране на добра сделка за всеки доверил ни се клиент и партньор.

Днес ЛУКС ИМОТИ заема своето достойно място сред най-реномираните агенции за недвижими имоти в България.

С нас ще намерите търсения лукс, качество и престиж!

Луксозни имоти в България и чужбина

ЛУКС ИМОТИ е агенция за елитни имоти в България и чужбина. Четири наши офиса в столицата обслужват клиентите ни, търсещи качествени имоти за продажба или под наем в София. Ние сме единствента луксозна агенция, предлагаща престижни имоти и във всички големи градове и курорти на страната. Още от самото си създаване през 2007 год. ЛУКС ИМОТИ гради портфолио от висок клас имоти и в чужбина. Днес ние разполагаме с партньорски офиси зад граница, чиито представители обслужват нашите клиенти, които желаят да купят или наемат имоти в повече от 15 страни по света, измежду които Гърция, Австрия, Германия, Англия, Франция, Испания, Италия, Дубай и други.

Новини и статии

29 Mar Имотите в Гърция по-евтини от софийските

Жилищата в Гърция са по-евтини от софийските. Това сочи проверка на "Телеграф" в сайтове за имоти, където апартаменти в ...прочети повече

23 Mar Какъв имот можем да купим по Северното Черноморие?

Преди дни стана ясно, че един от големите туроператори - "ТУИ груп" (TUI group) започва да води туристи от Франция по ...прочети повече

21 Mar Гърция привлича инвеститори, дава виза за пребиваване

Гърция привлича инвеститори в недвижими имоти, като дава на собствениците виза за пребиваване. Досега, по информация от ...прочети повече

Луксозно ново строителство — апартаменти и къщи в новостроящи се сгради и комплекси

Най-новите оферти за луксозни имоти в България

Светъл и уютен апартамент в идеалния център на София
гр. София / кв. Център
Софийска област,  България
  88 000
Етаж: 4Етажност: 5 Спални: 1 Обща площ: 55 м²
100 м 10 км 14 км  
Само за
частни лица!
Многостаен апартамент в Лозенец
гр. София / кв. Лозенец
Софийска област,  България
Цена при запитване
Етаж: 1 Спални: 3 Обща площ: 215 м²
10 км 20 км  
Луксозно обзаведен многостаен апартамент
гр. София / кв. Витоша
Софийска област,  България
  465 000
Етаж: 0,1 Спални: 4 Обща площ: 320 м² Двор: 99 м²
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти