Луксозни имоти в България и чужбина

С повече от 20 офиса и представители в България и по света, при нас ще намерите изключителна селекция от най-престижните апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, парцели в цялата страна.
Търсите имот в чужбина? Ние сме първата българска агенция, предлагаща качествени и луксозни имоти в чужбина, както и професионално обслужване на местно ниво от нашите партньорски офиси в Гърция, Австрия, Германия, Испания, Италия, Дубай и много други.

Ние работим единствено във високия сегмент на пазара. Обслужваме клиентите си на ниво и по стандарти, вдъхновени от на най-добрите световни практики при продажбите и наемите на елитни имоти. Създадохме агенцията за да осигурим на успелите и заможни българи всички необходими услуги в областта на престижните недвижими имоти на едно място. Наши клиенти са високообразовани и културни хора, известни личности, уважавани общественици — хора, които търсят и предлагат качествени имоти, но същевременно ценят времето си и желаят да получат най-доброто отношение.

През дългите години работа нашите консултанти натрупаха сериозен професионален опит. Компанията изгради ефективна платформа за продажбено и следпродажбено обслужване клиентие си. Реализирахме множество успешни сделки. Екипът от консултанти и мениджъри на ЛУКС ИМОТИ работи неуморно за да поддържа най-богатото портфолио от луксозни имоти в България и чужбина. Нашата основна цел е реализиране на добра сделка за всеки доверил ни се клиент и партньор.

Днес ЛУКС ИМОТИ заема своето достойно място сред най-реномираните агенции за недвижими имоти в България.

С нас ще намерите търсения лукс, качество и престиж!

Луксозни имоти в България и чужбина

ЛУКС ИМОТИ е агенция за елитни имоти в България и чужбина. Четири наши офиса в столицата обслужват клиентите ни, търсещи качествени имоти за продажба или под наем в София. Ние сме единствента луксозна агенция, предлагаща престижни имоти и във всички големи градове и курорти на страната. Още от самото си създаване през 2007 год. ЛУКС ИМОТИ гради портфолио от висок клас имоти и в чужбина. Днес ние разполагаме с партньорски офиси зад граница, чиито представители обслужват нашите клиенти, които желаят да купят или наемат имоти в повече от 15 страни по света, измежду които Гърция, Австрия, Германия, Англия, Франция, Испания, Италия, Дубай и други.

Новини и статии

19 Jan Пазарът на ваканционни имоти в Гърция е в подем благодарение на чужденците

Пазарът на ваканционни имоти в Гърция показва явни признаци на съживяване, сочат данни на брокери на недвижими имоти в ...прочети повече

19 Jan Най-силното тримесечие за имотния пазар у нас от 8 г.

Както всяка година, така и през 2016 г. четвъртото тримесечие на годината бе най-силно за пазара на недвижими имоти в ...прочети повече

13 Jan Двойно покачване на британския интерес към ваканционния сегмент у нас

Запитванията от чужденци за ваканционни имоти в България нарастват двойно през декември. Страната ни запазва стабилни ...прочети повече

Луксозно ново строителство — апартаменти и къщи в новостроящи се сгради и комплекси

Най-новите оферти за луксозни имоти в България

Мезонет в бутикова сграда до Южния Парк
гр. София / кв. Стрелбище
Софийска област,  България
  207 500
Етаж: 6Етажност: 7 Спални: 3 Обща площ: 205.91 м²
Тристаен апартамент в к-с от затворен тип "Флора Парк"
гр. София / кв. Манастирски ливади
Софийска област,  България
НАЕМ  880/месец
Етаж: 3Етажност: 5 Спални: 2 Обща площ: 110 м²
5 км 17 км  
под наем
Тристаен апартамент в Свети Георги Ски и Спа / St. George Ski & Spa
гр. Банско / Свети Георги Ски и Спа
Благоевградска област,  България
  67 500
Етаж: 3Етажност: 5 Спални: 2 Обща площ: 109.50 м²
350 м 160 км  
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти