Луксозни имоти в България и чужбина

С повече от 20 офиса и представители в България и по света, при нас ще намерите изключителна селекция от най-престижните апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, парцели в цялата страна.
Търсите имот в чужбина? Ние сме първата българска агенция, предлагаща качествени и луксозни имоти в чужбина, както и професионално обслужване на местно ниво от нашите партньорски офиси в Гърция, Австрия, Германия, Испания, Италия, Дубай и много други.

Ние работим единствено във високия сегмент на пазара. Обслужваме клиентите си на ниво и по стандарти, вдъхновени от на най-добрите световни практики при продажбите и наемите на елитни имоти. Създадохме агенцията за да осигурим на успелите и заможни българи всички необходими услуги в областта на престижните недвижими имоти на едно място. Наши клиенти са високообразовани и културни хора, известни личности, уважавани общественици — хора, които търсят и предлагат качествени имоти, но същевременно ценят времето си и желаят да получат най-доброто отношение.

През дългите години работа нашите консултанти натрупаха сериозен професионален опит. Компанията изгради ефективна платформа за продажбено и следпродажбено обслужване клиентие си. Реализирахме множество успешни сделки. Екипът от консултанти и мениджъри на ЛУКС ИМОТИ работи неуморно за да поддържа най-богатото портфолио от луксозни имоти в България и чужбина. Нашата основна цел е реализиране на добра сделка за всеки доверил ни се клиент и партньор.

Днес ЛУКС ИМОТИ заема своето достойно място сред най-реномираните агенции за недвижими имоти в България.

С нас ще намерите търсения лукс, качество и престиж!

Луксозни имоти в България и чужбина

ЛУКС ИМОТИ е агенция за елитни имоти в България и чужбина. Четири наши офиса в столицата обслужват клиентите ни, търсещи качествени имоти за продажба или под наем в София. Ние сме единствента луксозна агенция, предлагаща престижни имоти и във всички големи градове и курорти на страната. Още от самото си създаване през 2007 год. ЛУКС ИМОТИ гради портфолио от висок клас имоти и в чужбина. Днес ние разполагаме с партньорски офиси зад граница, чиито представители обслужват нашите клиенти, които желаят да купят или наемат имоти в повече от 15 страни по света, измежду които Гърция, Австрия, Германия, Англия, Франция, Испания, Италия, Дубай и други.

Новини и статии

20 Feb Уют, далече от смога

Тенденциите очертава Никола Стоянов, основател и собственик на агенция "Лукс имоти" Покачването на цените на ...прочети повече

20 Feb Засилен инвестиционен интерес за имоти и терени в Кавала и на остров Тасос

Расте интересът на инвеститори от България, Турция и Румъния за покупка на недвижими имоти, терени и земеделски площи в ...прочети повече

16 Feb Как ще изглежда Париж през 2050 г.

Известният френски архитект Венсан Калебо показа новия си екологичен проект, който има за цел да превърне урбанистичната ...прочети повече

Луксозно ново строителство — апартаменти и къщи в новостроящи се сгради и комплекси

Най-новите оферти за луксозни имоти в България

Обзаведен дизайнерски имот в престижния затворен комплекс "Флора парк"
гр. София / кв. Манастирски ливади
Софийска област,  България
  210 000
Етаж: 4Етажност: 5 Спални: 2 Обща площ: 123.89 м²
4.4 км 19 км 4.4 км  
Етаж от къща с двор в сърцето на София на метри от бул. Витоша
гр. София / кв. Център
Софийска област,  България
  239 000
Етаж: 1Етажност: 3 Спални: 2 Обща площ: 100 м² Двор: 150 м²
370 км 5 км 13 км  
Изключителен многостаен апартамент с гледка към Витоша, ул. Боряна
гр. София / кв. Овча купел
Софийска област,  България
  185 000
Етаж: 5Етажност: 5 Спални: 3 Обща площ: 151 м²
6.3 км 20 км 6 км  
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти