LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Градовете с най-високи цени на лукс имотите

Investor.bg

14.04.2015

 Инвестиции   инвестиции   Монако   Лондон   Хонконг  

Колко квадратни метра от луксозен имот може да си купи човек за 1 млн. долара? Малкото Княжество Монако има репутацията като магнит за богатите и известните и може да се похвали с най-големия брой милионери на квадратен метър в света. Ако имате намерение за инвестиране в луксозни апартаменти там, по-добре да започнете да спестявате. Срещу един милион долара ще можете да получите луксозен имот в малкия град-държава от само 17 квадратни метра, показва последният доклад Wealth Report на Knight Frank.

Хонконг е друга добре позната дестинация за световните супер богаташи и има много милиардери на глава от населението в света. Не е изненадващо, че предвид ограниченото пространство цените на луксозни имоти са астрономически. Там е незначително по-евтино от Монако, като за 1 млн. долара човек може да си купи лукcозен имот с площ от около 20 квадратни метра.

Лондон също е изключително скъп - можете да закупите 21 квадратни метра за 1 милион долара. С малка разлика Ню Йорк е на четвърто място, където за 1 милион долара ще получите 34 кв. метра, докато Женева и Сингапур закръглят топ пет с по 39 квадратни метра за 1 млн. долара.

Вижте луксозни имоти за продажба и под наем в Италия

Разгледайте луксозни имоти за продажба и под наем в Монако

Вижте луксозни имоти за продажба и под наем в Австралия

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти