LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Медиите за ЛУКС ИМОТИ

Монитор, 21.01.13. Статия "650 хил. евро за арт къща във Варна"

Пазарът на луксозни имоти у нас остава стабилен по отношение на цените. Пример за това е многофамилна къща „Арт” във варненския квартал Траката, която се продава за 650 хил. евро. Тя е с площ от 910 квадрата, става ясно от luximoti.bg.

Къщата е на три етажа, има гараж с две клетки, двор, павилиони за охрана и къща за градинар, барбекю с пещ, зона за зеленчукова градина. Оградена е с масивна ограда.

Друга луксозна къща край Варна пък се предлага за 540 хил. евро. Тя е с площ от 260 квадрата и се намира на 3 км от комплекса Албена. От офертата на собствениците става ясно, че къщата може да се отдава и под наем. Цялото й изложение е източно, с гледка към плажа и морето. Имотът е снабден с фитнес, басейн, джакузи и барбекю.

Брокери, които се занимават с продажба на луксозни имоти, посочват, че най-голямо търсене в този сегмент има в София и Варна. Значителен остава интересът и в Бургас и Пловдив.

Прочетете статията в pdf формат

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти