LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Нищо излишно - само дърво, море и вятър

LUXIMMO

20.08.2018

Посвещаваме тази седмица на философията за свобода, която ще ви разкажем чрез няколко специални домове.

Оставяме суетата и излишество, за да прекрачим прага на къщата на испанския модел Джон Кортахарена. Перфектната неперфектност е първото нещо, което той споделя, че вижда в имота в Лансароте. Влюбва се в тази асиметрия, която някак естествено се слива с гледката към морето и заобикалящата природа. Естествените материали са единствените възможни участници в неговия декор. Успешната му кариера е наситена с прекалено бляскав лукс, което провокира потребността му от заобикаляща минималистична среда, решена в меки тонове.

Канарски палмови дървета, кактуси и бугавилея са локалната растителност, която поддържа устойчивостта на екосистемата в Лансароте. Тя е интегрирана в градината на Джон Кортахарена. Пред списание AD моделът споделя, че неговата водеща философия в дома е уважението към мястото, на което се намира. Това трябва да бъде основното правило на всеки, който решава да рехабилитира и обитава такъв подслон.

Ако и вие търсите имот, който да е пълен унисон със заобикалящата среда, тази къща е подходящ избор: https://www.luximmo.bg/23286

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти