LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Интервю с Милена Ралчева, отличена за Брокер на месец април

LUXIMMO

14.05.2018

Какъв месец изпратихте в професионален план?

Месец април за мен беше изпълнен с много динамика и здрава работа, мога да кажа почти без почивни дни. Активността на клиентите, които търсят да закупят имот, силно се увеличи през изминалия месец и съответно и нашата работа. Благодарение на много всеотдайност и безупречна подкрепа от екипа на LUXIMMO успявам да релизирам целите си и съм убедена в още по-високите резултати. Тази динамика ме прави много фокусиран и организиран човек, за да мога да изпълня всичките задачи, които излизат пред мен.

Към какво се стремите в работата си? Какви са професионалните принципи, които отстоявате?

Винаги, когато поемам ангажимент към клиентите ми, се старая те да усещат моята отдаденост в работата и конкретно към тяхната цел. Така клиентът се чувства специален и се доверява напълно на моите съвети. За успешната ни работа е нужен, освен висок професионализъм, отношение към клиентите. Основен принцип е още в първите няколко срещи да си изградя мнение за човека срещу мен, като личност и да разбера неговите желания и очаквания.

Имате ли си любим тип клиенти?

Предпочитам да работя с клиенти, които са напълно информирани за ситуацията на пазара на имоти и имат ясни цели, с тях работата е много отговорна и на високо ниво. Различните типове клиенти ме развиват и обогатяват. От капризните се уча на търпение и последователност, а от позитивните и доверчиви – на отговорност и прецизност.

Какви са най-големите предизвикателства на брокерската професия?

Нашата дейност като консултанти при сделки с недвижими имоти може да се разглежда в два аспекта. Психологически – брокерът трябва да умее да разпознава мисленето на клиента, да може да се настрои на неговата вълна на възприятие, за да му бъде полезен . Другият аспект е, че ние сме своеобразни бизнес консултанти – помагаме на клиента да вземе правилното решение, но не на всяка цена, за което трябва да имаме икономически и финансови познания. Изключително динамична и обогатяваща професия, освен със знания и с контакти с различни личности, от които може да черпим нови знания.

Какви качества притежава един добър брокер?

Най-важно е брокерът да бъде адаптивен , да се настройва спрямо различни ситуации и спрямо различни клиенти, за да може да подбере правилния подход. Също така трябва да е организиран и последователен, за да успее да си разпредели времето оптилмално. Не на последно място е желанието за нови знания и непрекъснато личностно усъвършенстване.

Каква професионална година очаквате?

2018 –та година стартира обещаващо силно за целия екип на LUXIMMO. Засили се търсенето с цел инвестиция предимно в имоти „ Ново строителство“. Тази и дори следващата година имотният пазар ще се балансира предвид това, че много сгради ще получат Разрешение за ползване и предлагането ще задоволи търсенето. Все повече инвеститори, български и чуждестранни, търсят конкретно услугите на LUXIMMO при реализациия на проектите си.

Имаме иконоическите предпоставки и базата създадена от мениджърите на LUXIMMO да създадем повече доволни клиенти и със самочувствие да даваме подобни интервюта.

Вижте всички оферти с отговорен брокер Милена Ралчева!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти