Парцел на Околовръстното шосе в София

Цена € 607 550

Парцел на Околовръстното с идеен проект за бизнес хотел

Локация: София, в София , Околовръстно шосе Продава
Площ: 2095 кв.м. Тип имот: Парцел, Парцел за инвестиция, Парцел с проект
Етаж: Вижте в офертата. Реф. номер: SL INT
Вижте на картата

Никола Стоянов

Вашият консултант

Никола Стоянов, София, гл. офис

Моб. телефон: 0885 353 353
Тел.: 02/ 9 11 55
Адрес: гр. София 1164
ул. Якубица 19
Изпратете запитване

Парцел УПИ III-581, с големина 2095 кв.м., намиращ се на самия Околовръстен път на Столицата, до Фризомат и недалеч от Бизнес парка.

Парцелът преди е попадал в зона Оз1 и има виза за проектиране при старите показатели. В новия общ устройствен план парцелът вече попада в зона СМФ1 с показатели Кинт-2, плътност 40% и кота корниз 26 м. Обща РЗП, която би могла да се застрои на парцела е около 6000 кв.м.

Върху парцела и според старите, занижени показатели е разработен идеен проект за луксозен хотел ориентиран към бизнес клиенти. Проектираният хотел е на пет нива, всяко със застроена площ 675 кв.м. или общо РЗП за цялата сграда 4185кв.м. Хотелът разполага с подземен паркинг за 20 автомобила, фитнес зала, СПА ценър, конферентна зала, ресторант, открит плувен басейн, лоби бар с тераса, пералня, 50 големи хотелски стаи. Хотелът е предвиден да се изгради по технологията на пасивните сгради, в които максимално се пести електроенергия за отопление и климатизация. Проектът отговаря на всички модерни изисквания за такъв тип сгради.

Близостта с Бизнес парка и всички търговски и офис центрове в района прави парцела изключително подходящ за изграждането на такъв бизнес хотел или друга сграда за обществено ползване.

Парцелът представлява рядка възможност за придобиване на поземлен имот на една от най-натоварените пътни артерии на София, в най-динамично развиващия се район с множество бизнес и търговски обекти. Продажната цена от 290 Евро/м2 прави този парцел изключително изгодна инвестиция.


Референтен номер: SL INT

Бързо търсене

Предложения за продажба и имоти под наем от Бългериан Пропертис.

business for sale
business for sale
Silky.bg