''Вили Сънсет''

Цената на имота е намалена с € 32 570 (25.65%)

Намалена цена НАЙ-ИЗГОДНИ оферти

Цени от € 127 000 € 94 430

Еднофамилни вили в мини-курорт с всички екстри

Локация: Бургас, близо до Слънчев Бряг , с. Кошарица Къщи ново строителство
Брой жилища: 18 Тип имот: Къща, Вила
Етаж: 2 Реф. номер: Sunset Villas
Вижте на картата Изключителни права

Динко Славов

Вашият консултант

Динко Славов, Бургас

Моб. телефон: 0888 799 789
Тел.: 056 828 449
Адрес: гр. Бургас 8000,
ул. "Възраждане" 10
Skype: dinko.slavov75
Изпратете запитване

''Вили Сънсет''ПЪРВИТЕ 5 ПРОДАДЕНИ ВИЛИ СА ЗАВЪРШЕНИ И ФУНКЦИОНИРАЩИ. Вижте ги в секция "Строителни новини".

Вили "Сънсет" е завършекът на 5 годишния упорит труд на нашата компания-майка BULGARIAN PROPERTIES по създаването на модерния мини-курорт "Сънсет Кошарица" (Sunset Kosharitsa). Работата по създаването на това уникално място стартира през 2005 година, преминавайки през няколко фази на строителство и поетапно пускане в експлоатация на всяка завършена част. Идеята за създаването му е на собствениците на нашата компания Никола Стоянов и Михаил Чобанов, които решават да създадат едно различно място за почивка и постоянно обитаване, съчетало в себе си спокойна локация, в непосредствена близост до гора и последните планинските възвишения на Стара планина, и в същото време само на 10 минути път с кола (около 6 км) от едни от най-добрите български морски курорти Слънчев Бряг, Несебър и Свети Влас. Търсено е и максимално разнообразие от екстри, възможности за активна почивка и развлечения. Всичко това съчетано с безупречно обслужване на място, осигурено от екип професионалисти по управлението и поддържката на ваканционни комплекси от нашата дъщерна фирма PROPERTY MANAGEMENT.BG.

Към днешна дата, "Сънсет Кошарица" е напълно завършен курорт със 100 % функциониращи удобства, търговски зони и заведения. Като част от веригата апартаментни комплекси APARTMENTSBULGARIA.COM, той приема целогодишно туристи и фирмени мероприятия. Тук живеят постоянно семейства и отсядат различни собственици на ваканционни апартаменти.

"Вили Сънсет" са 4-та и най-елитна фаза на мини-курорта "Сънсет Кошарица". Разположени са на съседен парцел с площ около 11 дка и ще бъдат физически и функционално присъединени към съществуващия курорт. По съществто "Вили Сънсет" (Sunset Villas) е комплекс от 18 еднофамилни къщи, всяка от тях обособена със собствен двор и ограда. Разположени са в красивите покрайнини на село Кошарица. Само на шест колометра от Слънчев бряг, мястото предлага прекрасна възможност за почивка далеч от шума на големия курорт. С обширна гледка към морския бряг и прохладната зеленина на гората, това ваканционно селище е съчетало в себе си всичко необходимо за един пълноценен отдих или постоянно обитание.

Гледайте филм за "Сънсет Кошарица"
Гледайте филма за „Сънсет Кошарица”, излъчен по TV7
План на комплекс "Сънсет Кошарица"
Прочетете отзиви за "Сънсет Кошарица" в пресата
Гледайте интервю с кмета на село Кошарица

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕТАПИТЕ И ОРГАНИЗАЦИЯТА НА СТРОИТЕЛСТВОТО

Всяка една от къщите в комплекса "Вили Сънсет" се изгражда отделно в съответния парцел, който купувачът е избрал. Основните алеи, комуникации и осветление ще бъдат изградени предварително, за да се осигури независим достъп до всеки един парцел по всяко време.

Всяка къща се изгражда в срок от 12 месеца след започване на строителството. В активния летен период от 1-ви май до 1-ви октомври ще се извършват само леки довършителни работи във вътрешността на къщите, за да не се нарушава комфорта и уюта на обитателите на съседните къщи и съседния комплекс "Сънсет Кошарица".

След заплащане на депозита, в срок от 45 дни се издава разрешение за строителство и започва строежът на къщата, освен когато този период съвпадне с периода от 1-ви май до 1-ви септември. В този случай, строителството започва след 15-ти септември.

За всички подробности относно "Вили Сънсет", моля разгледайте разделите от "Инфо пакет" в горния десен ъгъл на страницата.


Референтен номер: Sunset Villas

Вижте още имоти с намалени цени

Бързо търсене

Предложения за продажба и имоти под наем от Бългериан Пропертис.

business for sale
business for sale
Silky.bg