"Стамболийски Бридж III"

Цени от € 35 308

Съвършен стил и централно местоположение

Локация: София, в София, кв. "Център", Бул. Стамболийски Апартаменти ново строителство
Брой жилища: 1 Тип имот: Студио, 2-стаен, 3-стаен
Етаж: 13 Реф. номер: Stamboliiski Bridge 3
Вижте на картата Изключителни права

Светослав Друмев

Вашият консултант

Светослав Друмев, Офис търговски и жилищни имоти, София

Моб. телефон: 0886 010 010
Тел.: 02 933 49 49
Адрес: бул. Витоша 69А, ап. 7
София 1000
Изпратете запитване


Stamboliiski Bridge
С удоволствие искаме да Ви съобщим, че трета фаза на Стамболийски Бридж е пусната в продажба.

"Стамболийски Бридж III" е новострояща се модерна жилищно-офисна сграда, разположена в централната част на столицата София. Намира се на булвардите "Александър Стамболийски" и "Инж.Иван Иванов" и е в близост до най-динамично развиващия се бизнес район на столицата - районът около бул. "Тодор Александров", както и само на няколко минути пеша от известния за развлечения и пазаруване в София търговски център Mall of Sofia . Разположен в район комбиниращ духа на стара и нова София, комплексът се намира непосредствено до старинен мост и е на около 10 минути пеша от самия център на столицата. Проектиран е в модерен стил и предлага 49 апартамента.
"Стамболийски Бридж III" залага на оригинален и запомнящ се екстериорен и интериорен дизайн в комбинация с ефективно използвани площи, което от своя страна гарантира отлична функционалност на сградата. Несъмнено след своето завършване "Стамболийски Бридж III" ще бъде сред най-реномираните сгради в централната част на столицата.

Старт на строителството на Трета фаза - Октомври 2013г.
Срок на завършване на Трета фаза - Май 2015г.

СГРАДАТА

• рецепция и охрана 24 часа в денонощието;
• модерен дизайн, висококачествени материали и най-висок стандарт на довършителните работи;
• външна мазилка на сградата - минерална, на силиконова основа, цветна според проекта видим на 3d визуализациите показани в тази оферта;
• тераси с метален парапет, боядсан в сребрист цвят;
• прозрачните части на терасите са с "декоративни мрежести панели, боядисани в сребрист свят";
• хубав асансьор с автоматична врата, който ще слиза до подземния етаж с паркоместата и мазетата, и ще спира на всеки етаж;
• осветлението в общите части ще се пуска автоматично от фотоклетки и датчици за движение;
• фасадно осветление на сградите и градинско осветление;
• озеленени пространства около сградите;

ОБЩИ ЧАСТИ

• облицовани метални парапети към всички стълбища;
• фини каменинови плочки като подови настилки;
• стени и тавани боядисани с латекс;
• стълбищно осветление, лични пощенски кутии, система за вътрешни телефони;
• хидравличен асансьор с автоматични врати, цвят инокс;

АПАРТАМЕНТИТЕ

Стандартно апартаментите се предават на купувача в съответствие с БДС - на "машинна замазка и шпакловка". Това означава, че имотите ще се предлагат в стандартния вид, в който се сдават повечето нови жилищни имоти в България. Апартаментите ще са с машинно измазани небоядисани стени, с входна врата и с PVC дограма със стъклопакет, под на циментова замазка (без подови настилки), с бани без плочки и санитария, без осветителни тела, ВИК на тапа.

• висококачествени строителни материали;
• UPVC троен стъклопакет;
• външна топлоизолация на всички стени;
• масивна външна врата, вътрешни интериорни врати от MDF;
• подготовка за свързване към ТЕЦ, с поставени алуминиеви радиатори;

Опция за закупуване с довършителни работи: спални и дневни - ламинат от най-високо качество; бани и тоалетни: напълно оборудвани с душ/вана и всички нужни аксесоари, тоалетна, мивка, последни модели висококачествен теракот и фаянс от Испания и Италия;
• възможност за пълно обзавеждане на апартамента. За повече информация, моля прочетете Обзавеждане .

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

"Стамболийски Бридж III" ще бъде построен с най-висококачествени и модерни строителни материали и техники, предлагайки енергийно ефективни домове, които са лесни и евтини за поддръжка. Сградата и апартаментите ще бъдат завършени в съответствие с БДС – "на машинна замазка и шпакловка". Това означава, че имотите ще се предлагат в стандартния вид, в който се сдават повечето новопостроени жилища в България. Общите части на сградата ще са напълно завършени (боядисани стени с латекс, гранитогрес на пода и осветителни тела - плафони), докато апартаментите ще се предлагат с машинно измазани стени, небоядисани, с входна врата и с PVC дограма със стъклопакет, под на циментова замазка (без подови настилки), с бани без плочки и санитария, без осветителни тела, ВИК на тапа.


ЗАОБИКАЛЯЩО ПРОСТРАНСТВО

• директен достъп до бул. "Александър Стамболийски;
• озеленяване и декоративни настилки около сградата;
• осветление и паважи;

РАЙОНЪТ

• централно местоположение (10 мин. пеша от Света Неделя, Шератон и ЦУМ);
• в близост до спирка на градски транспорт - метрото, Централната Автогара и ЖП гара, както лесен достъп до летището;
• в съседство до динамично развиващия се бизнес район около бул. "Тодор Александров" (5 мин пеша)
• в съседство до Мол София (5 мин. пеша), най-големия център за пазаруване и развлечения в София;
• в близост до всички атракции, ресторанти и нощния живот на столичния град;


УПРАВЛЕНИЕ И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ

PropertyManagement.BG''Стамболийски Бридж III" ще бъде качествена жилищна сграда, една от най-добрите за живеене в центъра на столицата. Всички апартаменти ще бъдат изпълнени според най-високите изисквания, с цел да съответстват на стандартите за модерен начин на живот. Една част от клиентите закупуват нови апартаменти с цел инвестиция и отдаване под наем. Нашите партньори от водещата компания за управление и отдаване на имоти Пропърти Мениджмънт БГ ООД и ApartmentsBulgaria.com могат да предложат пълен набор от услуги по управлението и отдаването под наем. Компанията вече успешно управлява и отдава под наем множество жилищни сгради, отделни апартаменти, комплекси от затворен тип, ваканционни вили в големите градове и всички туристически дестинации в България.
Освен отдаване под наем, компанията ще предлага и редица допълнителни услуги на собствениците и наемателите, като почистване, пране и готвене, гледане на деца, поддръжка и ремонтни услуги. Компанията ще рекламира комплекса с цел привличане на дългосрочни наематели (българи и чужденци) сред младите професионалисти, семейства с деца и мениджъри във фирми, които търсят модерни и комфортни жилища на разумна цена. Относно отдаването на апартамента под наем, предлагаме две опции по избор на клиента:

Наем на свободния пазар: Имотът ще се оферира под наем и ще се рекламира с цел намиране на наемател на пазарната към момента цена. При намиране на дългосрочен наемател фирмата посредник Пропърти Мениджмънт БГ ООД следва да получи стандартна комисионна в размер на половината от първия месечен наем;

Освен това, Пропърти Мениджмънт БГ ООД предлагат услуги по стопанисването и управлението на имота, представителство на клиента и грижа за апартамента. Тези услуги са удобни за клиенти, които не живеят в града или нямат възможност да се грижат за имота си лично.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННИ

Всеки от апартаментите в "Стамболийски Бридж III" може да бъде запазен с резервационна такса от 5% от продажната цена (таксата не се връща при отказ на купувача), която може да бъде заплатена чрез кредитна карта (VISA, MasterCard), дебитна карта или чрез банков превод по сметка на агенцията. В период до 28 дни след заплащането на резервационната такса, купувачът трябва да подпише предварителен договор с фирмата инвеститор, както и да заплати първата си вноска.

За услугите си "Лукс имоти" таксува 3% комисионна дължима при първа вноска.


Схема за плащане
- 5 % резервационна такса (таксата не се връща при отказ)
- 30 % първа вноска до 28 дни след резервация (+ 3% комисионна за агенцията)
- 15 % втора вноска при достигане на четвърти етаж
- 20 % трета вноска при достигане на груб строеж
- 15 % четвърта вноска при измазване на сградата (около 5 месеца след достигане на груб строеж)
- 15 % пета вноска при завършване на сградата (Акт 15) и прехвърляне собствеността на купувача
Референтен номер: Stamboliiski Bridge 3

Бързо търсене

Предложения за продажба и имоти под наем от Бългериан Пропертис.

business for sale
business for sale
Silky.bg